• Carry Meijer (rechts) en Corine Rietveld in de uitgebreide zaak.
• Carry Meijer (rechts) en Corine Rietveld in de uitgebreide zaak. Foto: Bert Bons

Mooie uitbreiding voor Care Speciaal

alblasserdam • Care Speciaal aan de Newtonweg 16 in Alblasserdam heeft een mooie uitbreiding gekregen.

Op de begane grond is er 30 vierkante meter bijgekomen, waardoor de zaak nu rustiger en overzichtelijker eruit ziet. “We waren er gewoon uitgegroeid, het werd te rommelig. Dat hebben we nu op een mooie manier opgelost”, vertelt Carry Meijer van Care Speciaal. “De behandelingen voor onze cliënten kunnen nu meer privé plaatsvinden.”

De huiselijke sfeer en het ruime assortiment krijgen nu nog meer aandacht. Op de eerste verdieping is alles te vinden van de borstprotheses van Mammacare. Daarnaast is er een uitgebreide collectie badkleding, lingerie en nachtkleding. Het aanbod mutsjes, petjes en hoedjes is uitgebreid.

Op de begane grond staat alles voor wat betreft het haar. Er zijn verschillende mogelijkheden voor mensen die last hebben van dun haar, pleksgewijze kaalheid of volledig haarverlies. Care Speciaal heeft haarverlengingen, haarstukken, flip-ins, strips en complete pruiken. Carry: “Veel mensen denken nog steeds dat je hier alleen terecht kunt wanneer je een chemotherapie gehad hebt en daardoor je haar bent kwijtgeraakt. Maar er zijn nog veel meer haarproblemen waarmee we mensen kunnen helpen. Kaalheid of dunner wordend haar door ouderdom bijvoorbeeld, bij een litteken of kinderen met alopecia.”

De medewerkers van Care Speciaal maken eerst een haaranalyse en bieden mogelijke oplossingen aan. Carry: “Onze haarwerken worden volledig aangepast aan de vorm van uw hoofd wat zorgt voor een veilig en prettig draagcomfort en de haarstukken vallen niet op.”


Care Speciaal is SEMH-gecertificeerd (belangrijk in verband met de verzekering) en werkt veel samen met ziekenhuizen en specialisten. Ook belangrijk om te vermelden is dat Care Speciaal uitsluitend werkt met vegan-producten. Care Speciaal is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 16.30 uur en daarbuiten ook op afspraak. In de maand juni komt er een kortingsactie op nachtkleding, lingerie en badkleding. Voor meer informatie of het maken van een afspraak: www.carespeciaal.nl, 078-6919016, 06-14118765 of info@haarwerkenspecialist.nl.