Open les ritmische gymnastiek bij Olympia

papendrecht • Gymnastiekvereniging Olympia Papendrecht verzorgt op zaterdag 15 mei een open les ritmische gymnastiek voor kinderen van vier tot twaalf jaar.

Ritmische gymnastiek is een combinatie van dans, acrobatische elementen en een choreografie met hoepel, bal, knotsen, touw of lint. De open les op zaterdag 15 mei wordt gehouden van 11.00 tot 12.30 uur en vindt buiten plaats bij de gymzaal aan de Jacob Catslaan 1 in Papendrecht. Deelnemers gaan dan aan de slag met de materialen, bewegen op muziek en een stukje lenigheid.
Deelname is gratis. Aanmelden of meer informatie: rgselectie@olympia-papendrecht.nl.


Christina en Dennis vieren 25-jarig huwelijk met feest ‘terug in de tijd’

papendrecht • Christina en Dennis van de Griend zijn maandag 10 mei 2021 25 jaar getrouwd. Hun twee kinderen Bram en Lotte hebben het bruidspaar zondag 9 mei verrast met een nachtje ‘terug in de tijd’.

Zij hadden voor het gezin een nachtje geboekt in het bruidshuisje van het Kasteel van Rhoon. Op deze plek vond 25 jaar geleden het huwelijksdiner, de fotomomenten en het huwelijksfeest plaats. Zoon Bram was daar als 1-jarige overigens toen ook al bij aanwezig.
Christina en Dennis wisten zondagmiddag nog van niks, alleen dat ze spullen moesten pakken voor een nachtje weg. De verrassing was groot toen bleek dat ze weer op dezelfde plek waren beland als 25 jaar geleden. De kinderen hadden een bruidsboeket geregeld en het weer werkte gelukkig ook mee, dus ze hebben daar een paar leuke ‘toen en nu’-foto’s kunnen maken (zie de fotocompilatie hieronder). Bij thuiskomst maandag stond een handjevol familie ze als verrassing op te wachten. Er werd nog een ballonnenboog geplaatst en er werd geproost met champagne op deze bijzondere dag.