• De groepsfoto met achteraan links de heer Dijkshoorn en zijn partner, achteraan rechts de heer Oral en zijn partner, midden links de heer Van Det en zijn partner, midden rechts mevrouw Noorlander-Eskes en haar partner, vooraan links de heer Kranendonk en zijn partner en vooraan rechts burgemeester Jaap Paans.
• De groepsfoto met achteraan links de heer Dijkshoorn en zijn partner, achteraan rechts de heer Oral en zijn partner, midden links de heer Van Det en zijn partner, midden rechts mevrouw Noorlander-Eskes en haar partner, vooraan links de heer Kranendonk en zijn partner en vooraan rechts burgemeester Jaap Paans. Foto: Aangeleverd

Uitreiking van de lintjes

alblasserdam • Burgemeester Jaap Paans van Alblasserdam heeft op vrijdag 30 april de Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Op maandag 26 april had hij alle vijf de gedecoreerden al gebeld met de mededeling dat het de koning had behaagd om hen te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Op vrijdag werden de versierselen in een besloten bijeenkomst in Landvast opgespeld. Op de groepsfoto staan de gedecoreerden, met achteraan links de heer Dijkshoorn en zijn partner, achteraan rechts de heer Oral en zijn partner, midden links de heer Van Det en zijn partner, midden rechts mevrouw Noorlander-Eskes en haar partner, vooraan links de heer Kranendonk en zijn partner en vooraan rechts burgemeester Jaap Paans.