Afbeelding
Foto: nl123rf.com

Open huis bij Israëlconsulent in Alblasserdam

alblasserdam • In ’t Scheepke aan de Rijnstraat 434 in Alblasserdam houdt Israëlconsulent Wim Fiole de komende weken open huis met Israëlproducten.

Tijdens deze dagen kunnen bezoekers kennis maken met een heel groot assortiment producten die in Israël zijn geproduceerd. De presentatie van de nieuwe producten krijgen bijzondere aandacht. Ook kunnen bezoekers vrijblijvend producten keuren en testen.

Enkele redenen om producten uit Israël te verkopen zijn; steun aan de economie van vooral kleine bedrijven die ook werkgelegenheid bieden aan mensen die naar Israël komen wegens antisemitische acties in de landen waar ze woonden. De werknemers ontvangen een eerlijk loon. De kwaliteit van de producten staat heel hoog aangeschreven. Ook zijn er bladen met informatie over Israël en catalogi van producten beschikbaar. Ook is er een folder met leuke aanbiedingen met het oog op Moederdag.
Elke keer weer lukt het om nieuwe artikelen aan het assortiment toe te voegen. Van vele, vooral kleine, bedrijfjes in Israël door heel het land zijn er producten, zoals: levensmiddelen, bed textiel, handdoeken, verzorging producten, speelgoed en sierraden om maar enkele soorten te melden. Daarboven krijgt iedereen die voor ten minste 25 euro aan producten koopt, een heerlijke pot jam of marmelade naar keuze gratis.
Het open huis in 't Scheepke aan de Rijnstraat 434 vindt plaats op dinsdag 4 mei van 13.00 tot 17.00 uur, woensdag 5 mei van 11.00 tot 17.00 uur en dinsdag 12 mei van 14.00 tot 16.00 uur. Wie producten bezorgd wil hebben, kan bellen of mailen naar 06-30902370 of wim.fiole@solcon.nl. Het hele jaar door kan men op dinsdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur terecht voor producten uit Israël.