Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Muziekfeest Excelsior op het Raadhuisplein

alblasserdam • Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam en het ABC-Team Alblasserdam verzorgen op maandag 3 mei een muziekfeest op het Raadhuisplein.

In de workshop bodypercussie worden geen muziekinstrumenten gebruikt. “Kan dat wel?”, schrijft Excelsior. “Ja, natuurlijk! Het mooiste instrument heb je altijd bij je, je eigen lijf.”


Ritmes leren en beats maken

In de workshop bodypercussie gaan de deelnemers ritmes leren en mooie beats maken met hun lijf. Van het klappen in je handen tot met elkaar een levend drumstel maken. En dat allemaal met behulp van fruit, super gezond dus. Behalve muziek maken met je eigen lichaam, zorgt Excelsior natuurlijk ook voor ‘echt’ slagwerk. Wie lekker wil bewegen en ondertussen ook nog leuke muziek wil maken, kan zich samen met vrienden opgeven voor de workshop bodypercussie van muziekvereniging Excelsior Alblasserdam.

Deze activiteit wordt samen gehouden met Het ABC-Team Alblasserdam en is voor kinderen van 4 tot 12 jaar jaar. Opgeven kan via de website www.abcalblasserdam.nl/muziekfestijn-op-het-plein.


De workshop wordt gegeven door Peter den Tuinder van Excelsior en duurt van 11.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 14.00 uur. De workshops worden buiten gegeven. Bij regen kan het helaas niet doorgaan.


q www.abcalblasserdam.nl