• Erelid Tonny Ossel reikt de trofee uit aan duizendpoot Liza van Erk.
• Erelid Tonny Ossel reikt de trofee uit aan duizendpoot Liza van Erk. Foto: Aangeleverd

Leo van der Velde trofee voor Liza

alblasserdam • De jaarlijkse uitreiking van de Leo van der Velde trofee van de Alblasserdamse Volleybalvereniging Smash’66 was dit jaar, zoals alles dit jaar, anders dan anders. In plaats van in een volle zaal met mensen vond de uitreiking deze keer plaats thuis bij de winnares. Erelid Tonny Ossel reikte de trofee uit aan duizendpoot Liza van Erk.

Haar tomeloze inzet en enthousiasme bij vele zaken binnen de vereniging was voor de ereleden reden om haar daarvoor dit jaar in het zonnetje te zetten.

Liza was blij verrast met de trofee en had niet verwacht de prijs in ontvangst te mogen nemen.


Het bestuur, waaronder Liza was bezig met de vergadering, tijdens deze vergadering werd Liza live verrast en werd de trofee aan de deur overhandigd.


Trainingen voorzichtig hervat

Ook bij de Alblasserdamse volleybalvereniging heeft de training een tijd lang stil geleden. Sinds een aantal weken zijn de trainingen voor de jeugd van Smash ’66 weer voorzichtig hervat.


Omdat binnen in de zaal sporten vanwege de coronamaatregelen nog niet mogelijk is, kan de vereniging gebruik maken van Molenzicht.


Enthousiasme

Op woensdagmiddag trainen de jeugdteams buiten op het gras waarbij een aantal volleybalvelden naast elkaar worden opgezet. Hoewel het volleyballen in een zaal anders in dan buiten op het gras, is het enthousiasme om weer met elkaar in het veld te staan groot bij de jeugd van de vereniging.