Blije v.v. Flits kinderen die weer lekker kunnen volleyballen
Blije v.v. Flits kinderen die weer lekker kunnen volleyballen Foto:

Flits gaat van start in de buitenlucht

papendrecht • De leden onder de 27 jaar van volleybalvereniging Flits uit Papendrecht konden zaterdag lekker buiten volleyballen in teamverband. Dit gebeurde op het buitenterrein van christelijke scholengemeenschap De Lage Waard aan de Vijzellaan. “Wat was het fijn om elkaar weer te zien en met elkaar te volleyballen. Het was een ontzettend geslaagde buitentraindag”, reageert de club.


Bijeenkomst voor mantelzorgers/GGZ

alblasserdam • Op dinsdag 30 maart organiseert Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) een bijeenkomst voor mensen die zorg dragen voor iemand met een psychische aandoening. De bijeenkomst is met name bedoeld voor mantelzorgers van mensen met een psychische aandoening. Mantelzorgconsulente Heleen Visser zal deze morgen aanwezig zijn om met belangstellenden in gesprek te gaan. Met elkaar zal worden stil gestaan bij de gevolgen van deze coronatijd die zeker ook deze groep mensen raakt. Hoe ga je daar als verzorger, partner of ouder mee om? De ontmoeting begint om 10:00 uur en duurt tot ongeveer 11:30 uur en zal plaatsvinden in Landvast. Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk en kan via 078-2021220 of h.visser@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.


Vrijwilligersjobs in de schijnwerpers

molenlanden • In de week van 29 maart tot 2 april worden vrijwilligersvacatures in Molenlanden extra in de schijnwerpers gezet. Wie als organisatie vacatures op de website wil plaatsen, kan contact opnemen via 085-0066089 of info@welzijnmolenlanden.nl. De vrijwilligersvacatures staan op www.welzijnmolenlanden.nl/
vrijwilligersvacaturebank.