Ook in 2021 geen Vierdaagse in de Alblasserwaard

(rectificatie)
regio • Vorige week stond in het artikel over het niet doorgaan van de Vierdaagse in de Alblasserwaard eenmaal per abuis vermeld dat het om de Alblasserdamse vierdaagse zou gaan. Dit klopt niet. De Alblasserdamse vierdaagse heeft nog geen beslissing genomen over het al dan niet doorgaan van het wandelevenement. Het betreffende artikel dat vorige week in de Klaroen stond, had betrekking op de Vierdaagse in de Alblasserwaard, een evenement dat onder meer door Den Hâneker georganiseerd wordt en overdag plaatsvindt in verschillende dorpen in de Alblasserwaard.
De organisatoren van de Vierdaagse in de Alblasserwaard hebben dus voor het tweede jaar op rij moeten besluiten dat dat evenement in 2021 niet doorgaat.

De eerstvolgende editie van de Vierdaagse Alblasserwaard zal van 25 mei tot en met 28 mei 2022 plaatsvinden, inclusief een Streekparade op zaterdag. Deelnemers die in 2020 stonden ingeschreven en hebben betaald, blijven verzekerd van deelname. Voor meer informatie: www.vierdaagsealblasserwaard.nl.