Afbeelding
Foto: 123RF.com

Training over gezond eten en leven

molenlanden • Inwoners van gemeente Molenlanden kunnen vanaf vrijdag 5 maart deelnemen aan de online training ‘Gezond eten, bewegen en leven’.

In acht weken wordt gewerkt aan een vitaler leven, onder begeleiding van een ervaren diëtist en vitaliteitscoach. De training bestaat uit acht online bijeenkomsten op de vrijdagochtend van 09.00 tot 10.45 uur. Deelname is gratis.


Steuntje in de rug

Sinds 2019 geeft Bewegen Werkt de training ‘Gezond eten, bewegen en leven’ in de gemeente Molenlanden. “In deze training werken we samen met een diëtist. Ook maken we kennis met GIGA Molenlanden, de beweegcoaches van de gemeente”, vertelt Hanneke van den Boogaard, projectleider en vitaliteitscoach vanuit Bewegen Werkt.


Inwoners van de gemeente Molenlanden die een eerste stap willen zetten richting een gezondere leefstijl kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 3 maart. Hanneke: "Er kunnen verschillende redenen zijn om mee te doen. Zoals het krijgen van tips om opnieuw in beweging te komen, gezonder te eten en gewichtsverlies. Of gewoonweg de steun en gezelligheid van een groep bij het behalen van je gezondheidsdoelen. Natuurlijk mag de motivatie niet ontbreken om écht iets aan je leefstijl te willen veranderen.”


De gratis training ‘Gezond eten, leven en bewegen’ bestaat uit acht online bijeenkomsten, op vrijdagochtend van 09.00 tot 10.45 uur. De training begint op vrijdag 5 maart en loopt door tot 23 april. Voor meer informatie of aanmelding Hanneke van den Boogaard via hanneke.vandenboogaard@bewegenwerkt.nl of bel 06-11039296.