• Pizzapunten voor de examenkandidaten van De Lage Waard.
• Pizzapunten voor de examenkandidaten van De Lage Waard. Foto: Aangeleverd

Pizzaparty voor examenkandidaten

papendrecht • Voor zowel de examenkandidaten als de opvangleerlingen van CSG De Lage Waard was er afgelopen week een overheerlijke pizzapunt op school. Een zeer aangename afwisseling van de dagelijkse routine en een teken van waardering voor hun inzet.

Voor de examenleerlingen geldt geen schoolsluiting: zij gaan iedere dag door weer en wind op pad om op school hun lessen te volgen. En ook op school is het anders dan normaal. Mondkapjes op de gangen, 1,5 meter uit elkaar, les in de gymzaal, geen schoolkantine.


Teken van waardering

Als teken van waardering voor hun inzet konden al deze leerlingen woensdag op de locatie vmbo/mavo en donderdag op de locatie havo/vwo genieten van zeer goed smakende traktatie. De school was voor eventjes aangekleed in Italiaanse sferen en medewerkers waren heuse pizzabezorgers. Ook de docenten die op school waren en de leerlingen van de noodopvang genoten van deze verwennerij.


Verschillende niveaus

Christelijke scholengemeenschap (CSG) De Lage Waard biedt opleidingen op verschillende niveaus: vmbo, mavo, havo en vwo. CGS De Lage Waard heeft twee vestigingen in Papendrecht: locatie vmbo/mavo aan de Burgemeester Keijzerweg met Talent XL vmbo en Meer mavo (brugklas mavo/havo) en locatie havo/vwo met Eigen Koers aan de Vijzellaan.