• De Flexoffice-cube kan bijna overal geplaatst worden.
• De Flexoffice-cube kan bijna overal geplaatst worden. Foto: Aangeleverd

Snel en makkelijk thuiskantoor creëren

alblasserdam • Met de Flexoffice-cube speelt APHoutgroup aan de Kelvinring 21 in Alblasserdam in op de huidige tijd van corona en thuiswerken.

“Het zijn kleine, handige units die we kant en klaar kunnen leveren, waardoor mensen thuis ongestoord kunnen werken”, vertelt Ap Kremer van APHoutgroup. “Veel mensen werken thuis aan de keukentafel en worden daar voortdurend gestoord door andere gezinsleden. Met de Flexoffice-cube kun je ’s avonds letterlijk de deur achter je dicht trekken en je werk even achter je laten.” De Flexoffice-cube is 3 bij 3 meter en 2,25 meter hoog, hoeft geen fundering en kan zelfs op de meeste platte daken geplaatst worden. De fraai uitgevoerde thuiswerkplek is leverbaar in drie types: een kale versie, een type met een vloer en verlichting erin en een volledig afgewerkte versie met behalve een vloer en verlichting ook een bureau, stoel en een keukentje erin. De Flexoffice-cube is te koop vanaf 16.500 euro, maar kan ook geleasd of gehuurd worden. Hij is altijd vergunningvrij, leverbaar in verschillende kleuren en binnen twee weken leverbaar.” Van de opbrengst gaat 2% naar Trees for the Future voor de herplant van bomen.

De thuiswerkplek is goed geïsoleerd en is gemaakt dat hij vrijwel overal mooi staat. De gevels kunnen op verzoek ingericht worden met grotere ruiten of bijvoorbeeld een dubbele deur. “Als de unit na verloop van tijd niet meer nodig is voor het werk, is het een mooie chillplek of gastenverblijf.”

Meer info: www.flexoffice-cube.nl, info@aphoutgroup.nl of
078-6999621.