• Presentator Ronald Roël.
• Presentator Ronald Roël. Foto: Aangeleverd

So What is terug op Papendrecht FM

papendrecht • Pop-up muziekprogramma ‘So What!’ is woensdag 3 februari terug op Papendrecht FM. Vanaf 16:00 uur zijn er twee uurtjes easy jazz, fijne soul en verrassende worldmuziek te beluisteren.

Presentatoren Ronald Roël en Ben Korzelius bieden de luisteraars en thuiswerkers afleiding en troost met de nieuwste soul, jazz en world releases. Verder het laatste muzieknieuws over live-streams, concerten en een voorzichtige vooruitblik naar de zomerfestivals.Techniek is in handen van Hans Hulswit.
So What! is vooralsnog maandelijks op woensdag live te beluisteren van 16:00 tot 18:00 uur. Luisteren online kan via: www.rtvpapendrecht.nl (livestream radio) of via de apps.105.0 FM in de ether in de Drechtsteden en de Alblasserwaard 105.9 FM op de Papendrechtse analoge kabel. Digitale TV: kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL). Kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.


Repaircafé blijft voorlopig dicht

papendrecht • Door de huidige besmettingen met het coronavirus én de dreiging van de Britse- en andere varianten heeft het bestuur van het Repaircafé in Papendrecht besloten dat het Repaircafé de komende tijd niet open zal zijn.

Dit zal het geval zijn zolang de strenge overheidsmaatregelen van kracht zijn. "Wij vinden het jammer dat we u op dit moment niet kunnen helpen, maar de veiligheid van onze vrijwilligers én de bezoekers staat voorop”, meldt bestuurslid Gonny Merkus. "We hopen dat u uw kapotte spullen wilt bewaren tot het moment dat we weer open gaan. Graag ontmoeten we u dan zodat we de spullen kunnen repareren.”
De heropening zal te zijner tijd worden aangekondigd via lokale bladen, Facebook en de website.