GRC14 - Woudrichem
GRC14 - Woudrichem Foto: JAN NOORLANDT

Fel Woudrichem kraakt GRC 14 in bekertreffen

Regio • Een fel Woudrichem kraakte zaterdag GRC 14 in de bekerclash met 2-1. De gasten uit Woudrichem namen brutaal het heft in handen op sportpark Almbos, waar de aanhang van beide kampen de matadoren verwelkomden met een daverend vuurwerk. De voorzet kwam van Rick Naaijen en Bori Secreve brak de wedstrijd open met de 0-1. Scheidsrechter Aad Hilgersom voelde de sfeer minder aan en trakteerde Mitchell Bastianen van GRC 14 op een tweede gele kaart en dus rood. Na de rust gaf de leidsman ook nog een tweede gele en dus rode kaart aan Jamy Goemaat bij Woudrichem. Spannend bleef het wel en GRC 14 bleef op zoek naar de gelijkmaker. Die viel pas twee minuten voor tijd, nadat Carlo Versteeg zijn kop tegen een hoekschop zette en de 1-1 binnen knikte. Een minuut later viel aan de andere kant echter de 1-2 door invaller Mike van de Wouwen, waarmee het pleit beslist was.