Resultaat weer nul voor Kozakken Boys

Regio • "Het is weer niet gelukt", moest Kozakken Boys-trainer Rick Adjei vaststellen na de 2-1 nederlaag bij Noordwijk.

"De wedstrijd was van onze kant meer dan prima. We speelden beter dan de afgelopen weken, maar het resultaat is zuur. We hadden minimaal een punt verdiend", aldus trainer Rick Adjei. Kozakken Boys kwam eerst met 0-1 voor door een rake kopbal van Tarik Fagrach, op aangeven van Stephen Warmolts.

Drie minuten later was Noordwijk alweer langszij met de 1-1 van Dylan Rietveld. In de rust porde trainer Adjei zijn manschappen op gewoon door te gaan.

Tien minuten na de rust viel echter de 2-1 door Sander Bosman en moest Kozakken Boys weer in de achtervolging. Via een penalty hadden de gasten uit Werkendam er nog een punt uit kunnen halen, maar Rochdi Achenteh schoot de strafschop tegen de lat. Ook Leon Bot kwam in de slotfase nog alleen voor de keeper, maar de Noordwijkse goalie redde.