NOAD'32 ook onmachtig tegen Sparta'30

Wijk en Aalburg • NOAD'32 was zaterdag ook onmachtig tegen Sparta'30. De gasten uit Andel gingen er met de 0-2 winst vandoor. Beide ploegen maakten er op het koude Korenzand aan de Maas wel een levendige derby van.

Voor de rust opende Sparta'30 de score na een snelle vrije trap en voorzet van Lennard van Andel, waarna de vrije Anrico Visser de 0-1 binnen kon prikken. Na de rust bleef NOAD'32 het proberen, maar met een subtiel lobje tekende Martin Kant de 0-2 aan voor de Spartanen. De uitgelezen mogelijkheid om dichterbij te komen voor NOAD'32 met een strafschop werd niet benut. De penalty van Sven Bleijenberg werd gestopt door keeper Dennis Mijdam. Een kwartier voor tijd sloeg de vlam nog even in de pan, nadat Julian Vos in de clinch lag met Martin Kant. Vos kreeg rood en Kant kwam er met geel af. Ook in de slotfase bleef NOAD'32 het proberen, zonder succes.