Kozakken Boys breekt pas in verlenging

werkendam • Kozakken Boys kon het verzetje dinsdagavond tegen Telstar voor de Toto KNVB Beker wel gebruiken na alle malheur in de competitie. In een loei-spannende wedstrijd, waarin de emoties soms flink opliepen, moesten de Werkendammers pas in de verlenging buigen voor de eerstedivisionist uit Velsen met de 1-2.

In de twintigste minuut onderscheidde de pietluttig fluitende arbiter Oostrom zich in het nadeel van Kozakken Boys. Bij het uitkomen toucheerde keeper Ricardo Kieboom lichtjes Telstar-spits Glynor Plet en Oostrom wees meteen naar de stip. Plet liet zich het cadeautje niet ontgaan en benutte de strafschop met de 0-1. In de tweede minuut van de blessuretijd kopte Van Ingen de 1-1 binnen, nadat keeper Trevor Doornbusch de bal los liet en ontplofte De Zwaaier. Maar Tom Overtoom velde in de verlenging alsnog het vonnis (1-2).