Kozakken Boys in slotfase onderuit

werkendam • Kozakken Boys en Katwijk maakte er zaterdag een spectaculaire klassieker van tegen Katwijk. Voor de rust opende Thomas Marijnissen de score met de 1-0 met een wereldgoal in de verre kruising. Katwijk kwam langszij nadat keeper Ricardo Kieboom een schot van de borst liet springen. Ex-Kozak Ahmed el Azzouti was er als de kippen bij voor de 1-1. Halverwege de tweede helft kwam Kozakken Boys weer op voorsprong na een vrije trap van Yasin Ouja met de 2-1. Vervolgens maakte Marciano Mengerink het weer spannend met de 2-2. Even later kreeg Mengerink weer teveel ruimte en schoot de 2-3 binnen. Terwijl Katwijk het feestje vierde met de aanhang, droop Kozakken Boys onthutst af naar de kleedkamer.