Avond over 'Wonen in Almkerk'

almkerk • Dorpsraad Almkerk organiseert maandag 11 oktober een ledenvergadering met aansluitend een informatieavond over het thema: 'Wonen in Almkerk”. De avond wordt gehouden bij Golfpark Almkreek. De ledenvergadering start om 19:00 uur en duurt tot 19:45 uur. Om 20:00 uur begint dan de informatieavond die ook voor niet-leden toegankelijk is. De avond heeft als thema 'Wonen in Almkerk'. Er is dringend behoefte aan het bouwen van woningen in Almkerk. Dat is een onderwerp dat hoog op de agenda van de dorpsraad staat. Anja Verdaasdonk, directeur/bestuurder van de woonstichting Land van Altena en wethouders Hans Tanis en Paula Jorritsma zullen de aanwezigen deze avond  informeren over de woningbouwontwikkeling in Almkerk. In verband met de geldende coronamaatregelen dienen bezoekers bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs te laten zien.


Sport en Spel zoekt vrijwilligers

andel • Stichting Sport en Spel Gehandicapten uit Andel gaat deze week weer van start en is op zoek naar vrijwilligers. De stichting organiseert vier wekelijkse activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor begeleiding hierbij is de stichting dringend op zoek naar vrijwilligers.

Het gaat om de volgende activiteiten. Woensdagavond: soos De Rombus van 19:00 uur tot 21:00 uur in ’t Buitenhoff in Andel. Op woensdagavond fysiofitness De Sportclub, van 19:00 uur tot 20:00 uur (1e groep in activiteitencentrum Het Rietveld in Sleeuwijk) en van 20:00 uur tot 21:00 uur (2e groep, eveneens in het activiteitencentrum). Op zaterdagmorgen zwemclub De Woelwaters, van 10:15 uur tot 11:15 uur in zwembad AquaAltena in Andel. Op zaterdagmiddag muziekgroep De Activo-Band, van 14:45 uur tot 16:00 uur in ’t Buitenhoff in Andel.

Wekelijkse hulp is van harte welkom, maar één keer per twee weken of minder is ook mogelijk. Starten kan op elk moment. Voor meer informatie of aanmelden kan men terecht bij het secretariaat: info@stichtingsportenspel.nl of 06-15357340. 

q  www.stichtingsportenspel.nl