Lommers de gevierde man

werkendam • Kozakken Boys zette zaterdag weer eens een goede wedstrijd neer tegen HHC Hardenberg. Voor de rust was te zien dat beide ploegen niet wilden verliezen. Het leek meer op een schaakwedstrijd. Thomas Marijnissen opende wel met een mooie goal de score met de 1-0. Na de rust had HHC Hardenberg het meeste balbezit, maar de beste kansen waren voor Kozakken Boys. Twintig minuten voor tijd dook Marijnissen alleen voor de keeper van HHC Hardenberg op. Ook Leon Bot schoot alleen voor de keeper nog voorlangs. Sven van Ingen was ook dichtbij de 2-0, maar die kwam er pas in de blessuretijd. Gwaeron Stout en Johnny Lommers speelden de verdediging van HHC Hardenberg uit inclusief de keeper en Werkendammer Lommers werd alweer de gevierde man met de 2-0.

Trainer Rick Adjei was zeker content met het resultaat. “Afgelopen woensdag tegen Groene Ster speelden we ook een goeie pot en nu weer. Het was ook nodig. We hadden gewoon drie punten nodig. Het is zonder meer een prima overwinning en dit biedt zeker perspectief. Dit hebben we nodig komende zaterdag tegen AFC. Zeker weten.”