Woudrichem sleept er een punt uit tegen GJS

woudrichem • De Merwede-derby tussen Woudrichem en GJS kende een vreemd verloop. Woudrichem opende de score en vervolgens draaiden de gasten uit Dalem de score om naar 1-2. In het slot haalde Woudrichem er nog een punt uit met de 2-2. Voor de rust opende Wilty Schaap eigenlijk uit het niets de score voor Woudrichem met de 1-0. Vervolgens dacht de thuisploeg de controle te hebben over de wedstrijd, maar dat pakte anders uit. Na onnodig balverlies kwam GJS op gelijke hoogte met de 1-1. Vervolgens kreeg Woudrichem ook een strafschop tegen en was het plotseling 1-2. De thuisploeg rechtte wel de rug. Tien minuten voor tijd scoorde Dillis de Vries in tweede instantie de 2-2. Daarmee waren beide ploegen weer in evenwicht, wat ook wel bij het wedstrijdbeeld paste.