• Kozakken Boys-Spakenburg werd 3-3.
• Kozakken Boys-Spakenburg werd 3-3. Foto: Jan Noorlandt

Gelijkspel voor Kozakken Boys

werkendam • Het venijn in de klassieker tussen Kozakken Boys en Spakenburg zat zaterdag in de staart. 

Van 0-2 achter kwam een losgeslagen Kozakken Boys nog tot 3-2. In de laatste seconden vergalde Spakenburg de Werkendamse vreugde nog met de 3-3. Op zich paste de 3-3 wel bij het beeld van de wedstrijd. Anderzijds was het toch wel zuur, vond ook Thomas Marijnissen, die met twee treffers Kozakken Boys terug in de wedstrijd had gebracht en de matchwinnaar leek te worden met de 3-2. De andere treffer aan Werkendamse zijde kwam op naam van Yordi Teijsse. “De wedstrijd duurde een paar seconden te lang”, blikte Marijnissen terug op de klassieker, waarin Kozakken Boys knap terug was gekomen van een hopeloze 0-2 achterstand. 


“Ik dacht dat het al klaar was”, aldus de met een tweeledig gevoel worstelende linkeraanvaller van de Werkendammers. Het was vreugde en teleurstelling. “Het was echter nog een minuut. Dat hebben we geweten.” Ook Marijnissen zag de 3-3 van Spakenburg in de laatste seconde nog binnen vallen. 


Trots

Trainer Rick Adjei was desalniettemin trots op de ‘Boys’. “We kregen toch een tikkie toen Spakenburg twee keer scoorde. We kwamen echter goed terug in de kracht van de wedstrijd in het laatste half uur. Ik ben er trots op hoe we ons terug geknokt hebben in een knotsgekke wedstrijd. Dan maak je nog 3-2 en dan mag dit natuurlijk niet meer gebeuren. Maar wat moet je er van zeggen? Het is all in the game.”


Nico van Es