Eerste elftallen op EM Van der Wal Cup

REGIO • Het is de intentie van Regio-Voetbal dit seizoen het zesde toernooi om de EM Van der Wal Cup organiseren. Ditmaal alleen voor eerste elftallen (mannen).

Vanwege de coronamaatregelen die nog altijd gelden én vanwege een volle agenda bij uitgeverij Kontakt Mediapartners (door uitbreiding met acht kranten) is voor een afgeslankte toernooiversie gekozen. Intentie is volgend seizoen alle categorieën, dus ook de vrouwen en de jeugd, weer aan bod te laten komen. Deelname is voorbehouden aan de clubs die tot het kerngebied van Regio-Voetbal (zie op de website de tabbladen ‘clubs zaterdag' en ‘clubs zondag') behoren. Er zal ook in het seizoen 2021-2022 weer nauw samengewerkt worden met de GSV, die de scheidsrechters zal leveren.

De definitieve toernooi-opzet zal mede afhankelijk zijn van het aantal aanmeldingen. Hoe dan ook garandeert de organisatie alle deelnemers aan de EM Van der Wal Cup minimaal twee wedstrijden. De toernooicommissie zal proberen rekening te houden met de wens van veel clubs om de kwart- en halve finales van de toernooien niet ‘pas' in de beslissende fase van de competitie (april/mei) af te werken, maar al eerder. De wedstrijden zullen doordeweeks, op dinsdagavond, worden afgewerkt. Het toernooi beginnen medio oktober, na de competitiestart.
Aanmelden kan via de volgende e-mailadressen: info@regio-voetbalcup.nl of info@regio-voetbal.nl. De inschrijving sluit vrijdag 24 september. Kosten: 60 euro. De EM Van der Wal Cup gaat alleen door bij voldoende deelname (minimaal 32 clubs).

Bij de inschrijving graag de naam van de club en de contactpersoon (inclusief e-mailadres) vermelden.