Repair Café weer van start

almkerk • Het Repair Café in Almkerk gaat weer van start, uiteraard met inachtneming van de coronarichtlijnen. Iedere tweede dinsdag van de maand organiseert Trema Welzijn samen met en in Kringloopcentrum Altena (Kerkstraat 1 in Almkerk) een Repair Café. Repair Café is samen kapotte spullen repareren, deskundig advies, ontmoeten en inspiratie opdoen. Iedereen is van harte welkom op dinsdag 13 juli tussen 9:30 uur en 11:30 uur. Kosten: een vrijwillige bijdrage.


Oud papier in Andel

andel • Leden van Andels Fanfare Corps (AFC) gaan zaterdag 3 juli weer op pad om oud papier op te halen in het dorp. Deze keer komen zij in wijk 1: Julianastraat, Neerandelseweg en alles ten westen daarvan. De straten zijn te zien op de website.

q andelsfanfarecorps.nl


Uitvoering muziekschool

werkendam/sleeuwijk • Muziekpraktijk Werkendam heeft haar jaarlijkse leerlingenuitvoering op donderdag 8 juli om 19:30 in de hervormde kerk in Sleeuwijk. Ook dit jaar horen bezoekers leerlingen op viool, dwarsfluit, piano en zang en tevens kunnen zij luisteren naar de KindSingers. Er worden zowel solostukken als gezamenlijke stukken uitgevoerd in allerlei stijlen. Toegang bedraagt 2 euro.

q www.muziekpraktijk-werkendam.com


Oud papier Wijk en Aalburg

wijk en aalburg • Leden van muziekvereniging Oefening &Uitspanning uit Wijk en Aalburg komen aanstaande zaterdag 3 juli weer langs voor het ophalen van oud papier.

De route gaat door Wijk ten noorden van de Aalburgestraat, de buitenwijk enop de Maasdijk vanaf de Molenstoep tot de huisnummers 283 (oneven) en 88 (even). De muzikanten zien de oudpapiercontainers graag vanaf 8:00 uur aan de straat tegemoet.

q oefeningenuitspanning.nl