Kofferbakmarkt in Woudrichem

woudrichem • Hoewel de coronamaatregelen nog steeds belangrijk zijn, rekent Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd er op ook dit jaar weer een oergezellige kofferbakmarkt op ’t Rond in Woudrichem te kunnen organiseren. Als alle regels het toelaten, zal de markt plaatsvinden op zaterdag 4 september van 9:00 uur tot 13:00 uur. Op ’t Rond zullen ongeveer 25 auto’s verzamelen, van waaruit tweedehands spullen worden verkocht. Er wordt van alles verkocht, zoals kleding, speelgoed, schoenen, boeken, huishoudelijke artikelen en woonaccessoires. Vanwege de coronamaatregelen zal ook op dit evenement de anderhalvemeterregel gelden. Wie tijdens de kofferbakmarkt ook spullen wil verkopen kan zich inschrijven via kofferbakmarktkns@gmail.com. Inschrijfgeld bedraagt 12,50 euro, plus 5 euro borg.


Arjan Versluis geeft concert

gorinchem • Organist Arjan Versluis geeft donderdagavond 15 juli om 20:00 uur een concert in de Grote Kerk in Gorinchem. De titularis van de Grote Kerk en tevens stadsorganist van Gorinchem Arjan Versluis hoopt de concertserie te openen met een afwisselend improvisatieconcert. Hij is sinds 1 maart 2019 verbonden aan dit prachtige instrument en viert dit jaar zijn 25 jarig jubileum als kerkmusicus. Er zijn 150 mensen welkom bij dit concert. Reserveren kan vanaf 1 juli via de website. De toegang is 12,50 euro per persoon. Jongeren tot en met 18 jaar voor een gereduceerd tarief van 7,50 euro. Het adres van de kerk is Groenmarkt 7.

q www.meevieren.nl


Volle bak bij Altena Streekfestival

nieuwendijk • Volle bak bij het Altena Streekfestival, dat op zaterdag 23 oktober gepland staat in dorpshuis Tavenu in Nieuwendijk. Het streekfestival vindt voor de 48ste keer plaats en voor de eerste keer onder de vlag van Stichting ASF. Bezoekers kunnen tussen 9:30 uur en 19:00 uur komen luisteren en genieten naar maar liefst twintig optredens van muziekverenigingen uit Altena. "De voorbereidingen voor dit festival zijn in volle gang en hopen u, binnen de geldende coronamaatregelingen, op deze dag te mogen begroeten", laat Stichting ASF weten.


Baraka geopend

giessen • Tweedehandskledingwinkel Baraka in Giessen is woensdag 23 juni van 9:00 uur tot 16:00 uur en zaterdag 26 juni van 10:00 uur tot 13:00 uur geopend. Alles voor kleine prijzen en de opbrengst gaat geheel naar het goede doel.

q www.facebook.com/KledingbeursBaraka


Mantra-zangdag in Giessen

giessen • Op zaterdag 26 juni van 10:30 uur tot 15:30 uur is er weer een mantra-zangdag in Giessen. Deelnemers kijken en luisteren naar video’s van mantra’s en heartsongs en zingen eventueel mee.
De dag is inclusief een gezamenlijke wandeling en vegetarische lunch. Een halve dag deelnemen is ook mogelijk, eventueel inclusief de lunch. Vrije bijdrage voor Rainforest Action Network (RAN). Opgave vóór 25 juni bij Cornelis Vriens: corvri@online.nl of 0183-440086.