Sjoerd Bax tweede op NK

uppel • Sjoerd Bax heeft zondag zilver gepakt bij het Nederlands kampioenschap wielrennen op de weg. Op de VAM-berg in Drenthe finishte de renner uit Uppel achter winnaar Timo Roosen, die op twee kilometer van de finish weg reed bij zes medevluchters en solo over de finish kwam. Na de slopende koers over 183 kilometer werd Oscar Riesebeek derde.

Beachtop in Werkendam

werkendam • Beachsport Vereniging Werkendam organiseert zaterdag 26 juni in samenwerking met de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) het eerste beachvolleybaltopdivisietoernooi na corona. Tijdens deze Lipton Topdivisie zullen topteams bij zowel de heren als de dames Werkendam bezoeken om het na lange tijd tegen elkaar op te nemen. Bij de dames zal een aantal teams dat traint op de Copakadijk deelnemen. De eerste wedstrijden zijn om 9:00 uur.