Dennis van Roosmalen en Jos Verstegen.
Dennis van Roosmalen en Jos Verstegen.

Succesvolle samenwerking Electro World Veen en Jos Verstegen Witgoed

Algemeen

VEEN • Electro Word Veen en Jos Verstegen Witgoed uit Zaltbommel hebben de handen ineen geslagen. Dat blijkt een gouden combinatie.

Het is 2020 als Dennis van Roosmalen en Jos Verstegen met elkaar in contact komen. Eerstgenoemde runt Electro World in Veen, de ander is witgoedspecialist in Zaltbommel. 

“Voor de verkoop en reparatie van al uw witgoed én kleine huishoudelijke apparaten”, beschrijft Verstegen op zijn website. “Naast de verkoop van nieuwe apparatuur leveren wij ook onderdelen van de meest gerenommeerde merken. Het team van Witgoedspecialist Jos Verstegen is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, waardoor wij u met de meest recente kennis service kunnen verlenen en kunnen adviseren.”

Begrip in de Bommelerwaard
Jos Verstegen is een begrip in de Bommelerwaard, weet ook Van Roosmalen.

“Maar Jos is op een leeftijd gekomen dat hij minder wil gaan werken. Daarover zijn we in gesprek gegaan.” Het resultaat daarvan is een verregaande samenwerking tussen beide zaken, waardoor de service die Electro World Veen kan bieden alleen maar gegroeid is, vertelt Van Roosmalen. 

Hij roemt de grote betrokkenheid van Verstegen bij zijn zaak én bij zijn klanten. “Hij kent alles en iedereen als zijn broekzak. De verkoop verloopt bijna altijd telefonisch, mensen weten wat ze bij hem kunnen verwachten. Ook als je belt voor een reparatie, weet Jos nog precies wat hij je verkocht heeft en wat hij ingebouwd heeft.”

Meer kennis
Door de samenwerking wordt niet alleen de service van de elektronicazaken naar een hoger plan getild, Electro World Veen kan ook beschikken over meer monteurs en meer kennis.

Bovendien kunnen zijn monteurs tegenwoordig de inbouw van apparatuur van a tot z verzorgen, legt Van Roosmalen. “Die extra dingen zijn inmiddels, met dank aan Jos, ook in onze organisatie heel gewoon geworden.” 

Als Verstegen over een aantal jaar met pensioen gaat, zet Electro World Veen zijn lijn zeker voort, benadrukt Van Roosmalen.

www.electroworldveen.nl