Maaswaarden zoekt wandelvrijwilligers

regio • Zorgplein Maaswaarden zoekt wandelvrijwilligers voor de wandelclub. Het gaat om enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om op dinsdagmiddag met de bewoners naar de markt te gaan, een frisse neus te halen of juist lekker van het zonnetje te genieten. Wie op dinsdag van 14:00 tot 16:00 uur wat tijd over heeft, van wandelen houdt en een rolstoel kan duwen, kan contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Bert Noorloos via 0416-698400 of b.noorloos@maaswaarden.nl.


Gebedsdienst op 18 mei

wijk en aalburg • De hervormde gemeente in Aalburg organiseert op dinsdag 18 mei een gebedsdienst rondom corona. Tijdens deze gebedsdienst bidden de aanwezigen om rust, troost, genezing en Gods nabijheid. Daarnaast worden liederen gezongen en is er een korte overdenking. Iedereen is van harte welkom om 20:00 uur in de kerk, graag vooraf opgeven via de website hervormdaalburg.nl. De gebedsdienst wordt ook online uitgezonden via de website en via kerkdienst gemist.nl.


Bieb helpt bij prikafspraak

regio • Heeft u een brief ontvangen over de prik tegen corona? Heeft u vragen over de brief? Of hulp nodig om een afspraak te maken? Bij het Informatiepunt Digitale Overheid van de Bibliotheek CultuurPuntAltena helpen medewerkers u bij uw vragen. De bibliotheek werkt vanwege de geldende coronamaatregelen op afspraak. Daarvoor kunnen mensen bellen met 085-0401163.


Recordbedrag voor Unicef

sleeuwijk • Klanten van supermarkt Albert Heijn in Sleeuwijk hebben in de afgelopen weken een recordbedrag aan statiegeld bij elkaar gebracht voor Unicef.
In totaal leverden de statiegeldbonnen een prachtig bedrag op van 938,45 euro.