Bril gevonden in Drongelen

drongelen • Margriet Bouman heeft maandag een bril gevonden bij de picknickbank aan de Eindsestraat in Drongelen. Ze hoopt via deze weg de rechtmatige eigenaar te vinden. Wie zijn of haar bril in Drongelen verloren is kan bellen naar 06-55510838.


De Uilenhof voor het goede doel

gorinchem • In de week voor Pasen is er op De Uilenhof in Gorinchem tijdens de betekenisweek, waarbij de school stil staat bij haar identiteit, een goededoelenactie gehouden. In die week stond het thema ‘Ik geef alles!’ centraal en hebben de leerlingen zich ingezet om spullen op te halen voor drie stichtingen: de Voedselbank, ’n Tikkie Anders en Bafang Kids Steun. Op vrijdag 9 april waren de leerlingen uit de klas die het meeste hadden opgehaald aanwezig bij het geven van de ruim 50 dozen die de actie heeft opgebracht. Door onder andere oproepen op hun social media hebben zij hele bolderkarren vol naar school gebracht. Een geslaagde actie, dus.


Persoon bekneld in Eethen

eethen • Een persoon is zaterdagmiddag rond 16:10 uur bekneld geraakt tussen een auto en een muur. Dit gebeurde bij autobedrijf ‘t Centrum aan de C. Branderhorststraat in Eethen. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onbekend.

De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. De brandweer, twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen.
De traumahelikopter is uiteindelijk omgedraaid, omdat deze niet meer nodig was.