Tweede bingo voor Goezate

werkendam • De tweede bingo vanuit verzorgingshuis Goezate wordt gehouden op zaterdag 17 april. Door trieste omstandigheden is de bingo van afgelopen 20 maart niet doorgegaan. De mensen die zich reeds opgegeven hebben zijn inmiddels per mail geïnformeerd over de nieuwe datum. Maar meedoen kan nog steeds. Mensen kunnen hun gegevens en aantal kaarten mailen naar Ottoline van den Heuvel via o.vandenheuvel@drsn.nl of telefonisch contact opnemen via 06-13603904. Er zijn wederom prachtige prijzen te winnen en de opbrengst gaat naar de zorgtuin voor Goezate. Vanaf 16:00 uur wordt er gespeeld. Dan wordt de kidsronde (deelname 5 euro) gespeeld en van 18:30 uur tot 20:00 uur wordt drie keer een volwassenenronde gespeeld. Hieraan meedoen kost 15 euro.


Puzzelinruil blijft mogelijk

werkendam • Het blijft mogelijk om bij Inlooppunt Werkendam legpuzzels in te ruilen. Kijk hiervoor op onderstaande website en zoek een leuke puzzel uit. Na een afspraak via 06-41025706 kunnen de puzzels geruild worden.

q www.inloopwerkendam.nl/puzzelinruil


Jeugddienst in Andel

andel • In de gereformeerde kerk in Andel vindt zondag 18 april weer een jeugddienst plaats. Het thema van deze dienst is: 'Vaccinatie of niet?'. Harmen van Wijnen zal met ons nadenken over dit thema. De dienst zal te volgen zijn via de Facebookpagina 'Jeugddiensten Andel' of aanmelden via https://www.devoorhofandel.nl/aanmelden/. De jeugddienst begint om 18:30 uur.


AFC haalt oud papier op

andel • Leden van Andels Fanfare Corps (AFC) gaan zaterdag 17 april weer op pad om het oud papier op te halen in het dorp. Deze keer komen zij in Wijk 2: Boveneind, uitbreiding-Zuid en uitgebreid met andere straten. De straten zijn te vinden op de website.

q www.andelsfanfarecorps.nl


Ontbijtvrijwilligers gezocht

wijk en aalburg • Zorgplein Maaswaarden zoekt vrijwilligers die willen helpen bij het ontbijt van de bewoners. En niet alleen helpen, maar ook, en zeker niet onbelangrijk, zorgen voor een stukje gezelligheid.

"We zoeken nu specifiek voor afdeling Het Anker iemand die op maandagochtend kan komen helpen", vertelt Bert Noorloos van Zorgplein Maaswaarden. Afdeling Het Anker is een afdeling in Wijkestein in Wijk en Aalburg, waar zestien bewoners met een lichamelijke beperking wonen en een aantal van hen eet gezamenlijk in de huiskamer. Vrijwilligers beginnen tussen 7:30 uur en 8:00 uur en rond 10:00 uur zijn ze klaar. Ook op andere afdelingen en andere dagen zijn ontbijtvrijwilligers van harte welkom.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met de coördinator vrijwilligers Bert Noorloos via telefoonnummer 0416-698400. Mailen kan ook: b.noorloos@maaswaarden.nl.

q www.maaswaarden.nl