Puzzelinruil blijft mogelijk

werkendam • Het blijft mogelijk om bij Inlooppunt Werkendam legpuzzels in te ruilen. Kijk hiervoor op onderstaande website en zoek een leuke puzzel uit.

Na een afspraak via 06-41025706 kunnen de puzzels geruild worden.

q www.inloopwerkendam.nl/puzzelinruil


Samen op weg naar Pasen

sleeuwijk • Op Palmzondagochtend wordt in de Ontmoetingskerk in Sleeuwijk de feestelijke intocht van Jezus in Jeruzalem gevierd. In de avonddienst wordt de omslag naar de Stille Week gemaakt. Deze Passiedienst op zondag 28 maart in de Ontmoetingskerk in Sleeuwijk begint om 19:30 uur. Door de coronamaatregelen kan dat niet op de traditionele wijze plaatsvinden, maar de dienst is live te beluisteren en te bekijken zijn via kerkdienstgemist.nl.

Jaap Kwakkel (orgel) en Tjitske Kwakkel-Homma (altviool) zullen samen met solist Jan Rietveld de muzikale invulling van deze dienst verzorgen, gebaseerd op het lijdensverhaal naar het evangelie van Marcus. Voorganger is ds. Christien Flier.

De collecte in de dienst is bestemd voor het 40-dagenproject van Kerk in Aktie. De dienst wordt mede mogelijk gemaakt door CGK Con Amore.

q kerkdienstgemist.nl


Ook dit jaar geen truckerdag

altena • De jaarlijkse truckerdag van Stichting Sport en Spel Gehandicapten kan ook dit jaar niet doorgaan.

“De situatie rondom corona is nog steeds te onzeker voor zo’n groot evenement”, laat de organisatie weten.

“Natuurlijk is de hoop dat er richting de zomer meer dingen mogelijk worden, maar omdat de organisatie maanden voorbereiding vergt moest er nu al een besluit genomen worden.”