Jeugddienst Werkendam

werkendam • In de Biesboschkerk in Werkendam wordt zondag 7 maart om 18:00 uur een jeugddienst gehouden. De spreker is Tom van Dongen en de muziek wordt begeleid door Marcel van der Poel. Het thema van de dienst is ‘Let fear not overtake hope‘. Aanmelden kan via jeugddienstwerkendam@gmail.com. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar. De dienst is ook te volgen via het YouTube-kanaal van de Hervormde Gemeente Werkendam wijk 1.


Verkiezingen in duidelijke taal

regio • De West-Brabantse bibliotheken verzorgen op dinsdag 9 maart een live-uitzending rondom het thema: 'Verkiezingen in duidelijke taal'. Iedereen heeft met politiek te maken. De campagnes van de politieke partijen voor de Tweede Kamerverkiezingen van woensdag 17 maart zijn in volle gang. De overheid vraagt je om je stem uit te brengen. Wat betekent het stemmen? En hoe maak je je keuze? Dat komt bij de uitzending aan bod. Dinsdag 9 maart om 19:00 uur start de live-uitzending op YouTube. Wie mee wil kijken, kan zich aanmelden via de website van de bibliotheek.

q bibliotheekaltena.nl


Themadienst over orgaandonatie

genderen • Vanuit de gereformeerde kerk in Genderen is zondag 7 maart om 18:30 uur een themadienst te zien over rondom orgaandonatie. De dienst is met ds. Jannie van den Brink en de muzikale medewerking komt van praiseband Inspiration. Meekijken kan via thuismeekijken.nl (wachtwoord: GKG2020).

q www.gereformeerdekerkgenderen.nl


Nieuwe kunstactie Martin Copier

werkendam • De Werkendamse kunstenaar Martien Copier is sinds maandag gestart met de kunstactie 'Etalageaanbieding van de maand'. Volgens Copier gaat het om 'hele interessante aanbiedingen waar we de bewoners van de gemeente Altena en omstreken op trakteren'. Dit kan werk van Martin Copier zijn, maar ook van andere kunstenaars.

"Prachtig werk, maar voor een net iets aantrekkelijkere prijs", zegt Copier. "Als u interesse heeft is het natuurlijk mogelijk om het werk eerst in alle rust in uw woning of bedrijf op zicht uit te proberen. Is een werk verkocht, dan komt er weer een nieuwe aanbieding voor in de plaats."

Het loont dus echt de moeite om de komende tijd regelmatig even langs de galerie aan de Kruisstraat 24
te rijden of te wandelen, benadrukt hij. "Want wie weet hangt uw droomkunstwerk wel in de aanbieding."

Deze maand opent de galerie met twee 'spectaculaire werken'. Het eerste schilderij is 'Uitzicht op Werkendam', gezien vanuit de Biesbosch en het andere schilderij is 'Geploegd land'. Beide werken zijn 2500 mm lang en 900 mm hoog. De prijs kunnen mensen zien in de etalage in Werkendam.

"Wij hopen u allemaal langs te zien rijden of wandelen de komende maanden en we laten de etalage verlichting tot 21:00 voor u branden", zegt Copier.

q martincopier.nl