Afbeelding
Foto: VV Almkerk

VV Almkerk zendt vrijdag eerste Masked Almkerker uit

almkerk • VV Almkerk heeft een Almkerkse versie van het tvprogramma The Masked Singer gemaakt: Masked Almkerker. De eerste uitzending is vrijdag 19 februari via YouTube en de website en socialmediakanalen van VV Almkerk. Iedere inwoner van Almkerk kan meespelen.

De serie is geïnspireerd door het televisieprogramma The Masked Singer, waar bekende Nederlanders met een masker op zingen en de jury moet raden wie er onder het masker zit.

Aan Masked Almkerker doen acht bekende inwoners mee, van ondernemers tot vrijwilligers. Zij geven een gemaskerd optreden onder de namen Beren(d) Botje, Dance Monkey, Sluwe Vos, Kippenboer, Oranje Leeuw, Hippie Donkey, Unicorn en Stierenvechter.

De oude wijkagent is bereid gevonden om de deelnemers te ondervragen, in de antwoorden zitten drie hints verborgen. Daarnaast treden alle deelnemers natuurlijk op. Het programma is te zien in drie afleveringen via het YouTube-kanaal van VV Almkerk, op Instagram, op Facebook en de website van VV Almkerk. Vrijdag 19 februari komt de eerste aflevering live op YouTube.

q www.vvalmkerk.nl