Libretto keert terug naar SVW

nieuwendijk/gorinchem • Denzel Libretto speelt volgend seizoen voor SVW, de club waarvoor hij ook in het seizoen 2017-2018 actief was. Hij komt over van competitiegenoot Altena. Naast SVW kwam Libretto in Gorinchem eerder ook uit voor zowel de zaterdag- als de zondagtak van Unitas.


KNVB stelt vijfde klasse uit

regio • De KNVB heeft wegens de coronapandemie de invoering van de zaterdag vijfde klasse in het district West 2 uitgesteld. Het was de bedoeling dat komend seizoen in West 2 de vijfde klasse in het zaterdagvoetbal terug zou keren. Omdat wegens het coronavirus een hele competitie onmogelijk is, heeft de KNVB besloten geen degradatie in te voeren uit de vierde klasse. Komend seizoen zal er uit de zaterdag vierde klasse wel gedegradeerd kunnen worden.


Van Dalen terug naar Roda Boys

aalst/brakel • Na een uitstapje van twee seizoenen naar fusieclub BZC’14 keert Niels van Dalen komend seizoen weer terug naar Roda Boys. De tweedeklasser uit Aalst is blij met zijn komst, want: ‘Niels is een fysiek sterke verdediger die op meerdere posities uit de voeten kan’.


Van Vugt trainer van Sleeuwijk 2

sleeuwijk • André van Vugt is volgend seizoen trainer van Sleeuwijk 2, waar hij Maarten de Bruijne (de nieuwe hoofdtrainer van VVAC) opvolgt. Van Vugt vervult nu nog de functie van hoofdtrainer bij zaterdagvierdeklasser Well. De voormalig doelman was eerder hoofdtrainer van ONI, assistent-trainer bij Sleeuwijk en trainer van Woudrichem 2.


Tweetal vertrekt bij Almkerk

almkerk • Ook Jelle Strijtveen en Jules Bossers hebben hun vertrek bij zaterdageersteklasser Almkerk kenbaar gemaakt. Bossers kiest voor Right'Oh (Geertruidenberg), de nieuwe club van Strijtveen is nog niet bekend.