Jeugddienst in Werkendam

werkendam • Zondagavond 10 januari om 18:00 uur is de eerste jeugddienst van 2021. Deze dienst wordt compleet verzorgd door Band4Tune. Het thema van de dienst is: 'Top 2000', met o.a. muziek van U2, Kensington en Bløf. Aanmelden kan via jeugddienstwerkendam@gmail.com. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar. De dienst is ook te volgen via het YouTube-kanaal van de Hervormde Gemeente Werkendam wijk 1.


Jeugddienst over 'Fake news'

andel • In de gereformeerde kerk in Andel vindt zondag 17 januari om 18:30 uur weer een jeugddienst plaats. Aanmelden kan via www.devoorhofandel.nl/aanmelden. Thuis meekijken kan via www.facebook.com/jeugddienstandel. Rachelle van Andel zal met de aanwezigen nadenken over het thema 'Fake news' en Annemarie & Reijco zullen voor de muzikale medewerking zorgen.


Tennissen bij TV TIOS

sleeuwijk • Wegens succes herhaalt TV TIOS de TV TIOS Winter Challenge: vier tennislessen en drie maanden vrij tennissen voor 50 euro. Deelnemers ontvangen een lidmaatschap voor de maanden januari, februari en maart. De tennislessen vinden plaatsen op zaterdagmiddag 30 januari, 6, 13 en 20 februari om 14:30 uur. Meer info en aanmelden: info@bas-ta.nl.