Opbrengst collecte

giessenburg • De opbrengst van de onlangs gehouden huis aan huis collecte van Kerk in Actie in Giessenburg heeft het mooie bedrag van 2350 euro opgebracht. Het geld is bestemd voor hulp aan vluchtelingkinderen in Griekenland.


Geen Kerstconcert van Graafstrooms Fanfare

brandwijk • In verband met de huidige avondlockdown heeft Graafstrooms Fanfare besloten tot afgelasten van haar Kerstconcert, dat gehouden zou worden op zaterdag 11 december 2021.


Koersbal in De Strevenaer

streefkerk • Op woensdag 15 december wordt er in De Strevenaer in Streefkerk weer koersbal gehouden voor senioren. Aanvang is om 09.45 uur.


Kerststukjes maken

giessenburg • Woensdag 15 december kunnen kinderen vanaf 4 jaar weer een leuk kerststukje komen maken in het clubgebouw van speeltuin Kindervreugd aan de Bogerd 41/43 in Giessenburg. Kinderen zijn tussen 14.00 en 15.00 uur welkom. Het is een vrije inloopt. Wie klaar is mag weer naar huis. Leden mogen gratis meedoen, niet-leden betalen 2,50 euro voor deelname.


Huis van de Waard Liesveld

groot-ammers • In zaal 2e Kamer in de Hof van Ammers wordt op dinsdag 14 december Huis van de Waard Liesveld gehouden. Inloop is vanaf 09.30 uur met een kopje koffie of thee. Voor de liefhebbers is er klaverjassen. De Hof van Ammers is te vinden aan de Bernhardstraat 15 in Groot-Ammers.


Kerstmiddag gaat niet door

hoornaar • Ouderen Comité Hoornaar heeft besloten om de kerstmiddag op 16 december niet door te laten gaan. Gehoopt wordt dat er in januari 2022 weer een ouderenmiddag gehouden kan worden.


Adventszangdienst online bij CGK

noordeloos • Zaterdag 11 december zal er om 19.30 uur een adventszangdienst worden uitgezonden, met als thema: ‘Advent, Verwachting en Wederkomst’. Deze zangdienst kan online meegemaakt worden via de website van CGK Noordeloos. Door de huidige maatregelen is deze zangdienst ‘s middags opgenomen. Aan de zangdienst werken mee: gemengd koor Con Amore onder leiding van Reinier Korver. Achter het orgel zit Leendert Verduijn en de dwarsfluit wordt bespeeld door Aria van der Ham. De algehele leiding wordt verzorgd door ds J. Hoefnagel en er is een online collecte voor Zending over Grenzen.