Arkel onderuit bij Roda Boys

aalst • Aan de oevers van de Afgedamde Maas kende Arkel een prima eerste helft, maar door ongelukkige spelmomenten stond de ploeg van trainer Leon Elands na 90 minuten en een 5-2 nederlaag met lege handen. "Door een fantastische aanval en dito goal van Corné van Horik kwamen we op voorsprong, die we helaas door twee omschakelmomenten niet wisten vast te houden. Zonde, want we waren de betere ploeg en dus had ik goede hoop op de tweede helft." Elands kwam bedrogen uit, want Roda Boys doelpuntte kort na de rust weer. "We kregen door weer een goal van Corné een beetje hoop, maar toen de 4-2 viel was de wedstrijd gespeeld. Nogmaals zonde, we hebben onszelf tekort gedaan."


Vierde zege op rij voor Streefkerk

dordrecht • Tegen DFC boekte Streefkerk met maar liefst een 1-4 overwinning, de vierde zege op rij. "Het begint een beetje te wennen", genoot Streefkerk-trainer Pieter Lagendijk. "We speelden een bijzonder goede eerste helft, die we met 0-3 afsloten. Emilio Prins, Joey van der Vlist en Swen Slob (strafschop - TS) waren onze doelpuntenmakers. Ons spel was echt super goed, we hadden deze toch wel vooraf gedachte titelkandidaat volledig in de tang." Toen Emilio Prins op het uur het kwartet Streefkerkse doelpunten volmaakte, ging de wedstrijd op slot. "Het veld werd te zwaar en was nauwelijks meer bespeelbaar. De auto met de kledingtas hing bijna op de grond. Uiteraard wogen de drie punten ook mee", knipoogde Lagendijk.


Goed punt voor SV Noordeloos

noordeloos • Ondanks personele problemen sleepte Sv Noordeloos een verdienstelijk puntje uit het treffen met ASH. Na 90 minuten stond een mooie 2-2 op het wedstrijdformulier, met twee goals van Robin van de Graaf. Na 8 minuten had hij de eerste al in het Hellouws netje liggen. "We misten de kans op 2-0, terwijl niet veel later ASH wel twee keer scoorde. Gelukkig hadden we wel de kracht om weer op gelijke hoogte te komen, nog voor rust werd het 2-2 en daar bleef het bij", aldus Sv Noordeloos-coach Raymond Sponselee. 


Draai om de oren voor slecht SteDoCo

sassenheim • Bij mede-middenmoter Ter Leede leed SteDoCo een kansloze 3-1 nederlaag. 

"Vorige week gaf ik mijn spelers na de winst op DVS'33 een dik compliment, vandaag verdienden ze een draai om de oren. Onder koude en druilerige omstandigheden dachten ze de klus wel even te klaren. Niet dus, na 20 minuten stonden we met 3-0 achter", baalde SteDoCo-oefenmeester Frans Adelaar na afloop. "In de rust heb ik drie nieuwe spelers ingebracht, maar ik had er wel tien kunnen wisselen. We bleven slordig in balbezit, gaven teveel ruimte weg en hielden het veld te lang." Olivier Pilon scoorde kort in de tweede helft nog wel 3-1, maar veel dadendrang - behoudens enkele kansjes in de sloffase - hadden de mannen uit Hoornaar niet.