De Zwerver loot Sliedrecht in de beker

regio • In Eindhoven is maandagmorgen de loting verricht voor de tweede knockoutronde van de districtsbeker Zuid I. Uit de koker kwam onder meer de wedstrijd Sliedrecht-De Zwerver.

Er was geen sprake van een gestuurde loting. Voor de overgebleven regioclubs kwamen de volgende wedstrijden uit de bus:

- Sliedrecht - De Zwerver
- Groot-Ammers - winnaar WIK’57-WHS
- SV Meerkerk - SV SSS

De tweede ronde wordt afgewerkt in het weekend van 18 en 19 december.


Ameide geeft LRC goed partij

ameide • Op sportpark Meihoven was het twee klassen hoger acterende LRC Leerdam uiteindelijk te sterk voor Ameide. “Maar we hebben het goed gedaan”, vond Ameide-trainer Jan Verveer na afloop van het met 3-5 verloren bekertreffen.

Na ruim tien minuten was het al 0-2. Door een goal van Roy de Blank (op aangeven van Tom de Kruijk - TS) en een fantastische vrije trap van René van Middelkoop stond het halverwege 2-2. "Helaas begonnen we ook na rust niet al te best en keken we weer vlot tegen een 2-4 achterstand aan. Maar toen tien minuten voor tijd René van Middelkoop, na een prima assist van de debuterende 17-jarige junior Mart Jan Slob, zijn tweede en onze derde treffer scoorde, hing er een stuntje in de lucht. Zonde dat LRC in de allerlaatste minuut de wedstrijd definitief besliste.” Ansu Camara en Nordin el Hassani scoorden beiden tweemaal voor LRC. Joram Misbeek nam de vijfde Leerdamse treffer voor zijn rekening.