Groot-Ammers schakelt Unitas uit in strijd om KNVB Beker

GROOT-AMMERS • Op het eigen Sportpark Gelkenes was VV Groot-Ammers donderdagavond met 2-1 te sterk voor Unitas. Daarmee zijn de geelzwarten door in het bekertoernooi.

‘’Unitas heeft een goede ploeg'', concludeerde trainer Ferry van Dijk na afloop. ''Maar de eerste helft hebben wij het redelijk goed gedaan. We speelden goed vanuit onze organisatie en scoorden mooie goals via een vrije trap van Jeroen van Dam en een doelpunt van Chiel Sluijs. In de tweede helft heeft Unitas eigenlijk continu de bal gehad en moesten wij wel echt verdedigen, maar dat hebben de jongens met veel inzet gedaan.''

SV Meerkerk bekert verder ten koste van SVS’65

MEERKERK • SV Meerkerk is door in de strijd om de KNVB Beker. Op eigen terrein werd met 2-0 gewonnen van SVS’65.

Invaller Floren Streefkerk was tweemaal trefzeker namens de thuisploeg.
Trainer Gert-Jan Koekkoek was na afloop vanzelfsprekend blij met het resultaat: ‘’Een terechte en stabiele overwinning. We hebben weinig weggegeven en hadden nog wat meer kunnen scoren. We hebben kunnen werken aan ons veldspel vandaag. Dat zag er goed uit. Wat dat betreft is deze overwinning geen verrassing voor mij.’’