Afbeelding

Café Boerenklaas heropent de deuren met nieuwe bedrijfsleider

Algemeen

BRANDWIJK • Café Boerenklaas in Brandwijk heropent de deuren op vrijdag 12 november. De nieuwe bedrijfsleider is Rebecca Slikkerveer uit Brandwijk.

Begin dit jaar werd duidelijk dat de wijd en zijd bekende horecagelegenheid dichtging. Enkele trouwe gasten sloegen de handen ineen om toch een doorstart mogelijk te maken. Dat is gelukt: vanaf vrijdag 12 november is het café elke week weer op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag open.

Bedrijfsleider is Rebecca Slikkerveer, inwoonster van Brandwijk en bekend met het reilen en zeilen van Boerenklaas. De initiatiefnemers van de ‘reddingsactie’ zijn nog wel op zoek naar een exploitant voor het restaurantgedeelte en het terras.

Huurappartementen
Op de eerste verdieping worden vier huurappartementen voor starters gerealiseerd. Het Molenlandse gemeentebestuur heeft daar een vergunning voor afgegeven. Deze zullen volgens de planning in het eerste kwartaal van 2022 klaar zijn.

De openingstijden zijn op donderdag van 16.00 tot 1.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 2.00 uur en op zondag van 15.00 tot 22.00 uur.