• Voorzitter Els Heuvelman (links) van de Rommelmarkt Hoogblokland de cheque van 1000 euro aan voorzitter Marleen Bakker (rechts) van Symphonia Hoogblokland.
• Voorzitter Els Heuvelman (links) van de Rommelmarkt Hoogblokland de cheque van 1000 euro aan voorzitter Marleen Bakker (rechts) van Symphonia Hoogblokland. Foto: Aangeleverd

Rommelmarktgift van 1000 euro voor Symphonia Hoogblokland

Algemeen

HOOGBLOKLAND • Muziekvereniging Symphonia Hoogblokland heeft van de plaatselijke rommelmarktcommissie een cheque van 1000 euro ontvangen.

De rommelmarkt van zaterdag 6 november, de rommelzolder en de online verkoop hebben het afgelopen jaar totaal het mooie bedrag van 20.500 euro opgebracht. De opbrengst is elk jaar voor de Hervormde kerk te Hoogblokland en er wordt jaarlijks een gift voor een ander goed doel gegeven uit de opbrengst. Dit jaar was er dus 1000 euro voor Symphonia Hoogblokland.

Op de foto overhandigt voorzitter Els Heuvelman (links) van de Rommelmarkt Hoogblokland de cheque van 1000 euro aan voorzitter Marleen Bakker (rechts) van Symphonia Hoogblokland.