Kozakken Boys buigt pas in verlenging

werkendam • Cupfighter Kozakken Boys heeft z'n huid in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker tegen Telster dinsdagavond duur verkocht. Pas in de verlenging wist de eerstedivisionist de winnende 1-2 te maken.

Kozakken Boys kwam voor rust op achterstand door een benutte penalty van Sven van Doorn.

De gelijkmaker viel in de dying seconds van de tweede helft. Telstar-doelman Trevor Doornbusch zag er niet goed uit, Sven van Ingen profiteerde koppend (1-1). In de verlenging had Tarik Fragrach namens Kozakken Boys de winnende op zijn schoen. De bal ging er echter niet in, maar amper een minuut later aan de andere kant wel (1-2 door Tom Overtoom).

Er was op De Zwaaier sprake van een verhit duel, mede veroorzaakt door de pietluttig fluitende arbiter Oostrom.