Noordeloos grijpt eerste overwinning van het seizoen

NOORDELOOS • De eerste overwinning van het seizoen is een feit voor SV Noordeloos. In eigen huis werd tegenstander Herovina met 3-1 verslagen. Robin de Graaf en Patrick Slijkoort (2x) trokken met doelpunten de eerste driepunter over de streep voor de thuisploeg. ‘’Een opluchting’’, aldus een blije Raymond Sponselee na afloop. ‘’Maar ook helemaal niet onterecht. We kregen in de eerste vijf minuten direct een aantal goede kansen, waar we helaas niks uit haalden. Uiteindelijk wisten we halverwege de eerste helft alsnog te scoren en waren we ook beter, maar door een onoplettendheid werd het vlak voor rust toch nog 1-1. Daarna hebben we het goede spel wel door kunnen zetten. Bij 3-1 zag ik ook aan de groep dat ze de wedstrijd echt over de streep wilden trekken. Dat was een mooi signaal. We hebben laten zien dat we deze wedstrijden kunnen winnen.’’

Schelluinen weet niet te winnen in Meteren

METEREN • Schelluinen heeft op bezoek bij MVV’58 met 3-2 verloren. Gijs van den Berg was tweemaal trefzeker namens de bezoekers. Trainer Richard van Gils wilde na afloop niet spreken over een terechte uitslag, maar was wel kritisch: ‘’We hebben ondermaats gepresteerd. We kregen nog wel kansen om de 3-3 te maken, maar we hebben te veel weggegeven in deze wedstrijd. We hebben niet dezelfde felheid kunnen brengen als de tegenstander. Dan komt het goede voetballen er gewoon niet uit bij ons.’’

VVAC maakt eigen kansen niet af en verliest in Dordrecht

DORDRECHT • VVAC is op bezoek bij DFC tegen de tweede nederlaag van het seizoen aangelopen. In Dordrecht werd met 3-1 verloren. Tom den Besten maakte de enige Ottolandse treffer in het duel met de huidige koploper. ‘’Het zat niet echt mee’’, concludeerde trainer Maarten de Bruijne na afloop. ‘’We hebben onze kansen niet genoeg afgemaakt. We maken de 0-1 na al een keer op de paal te hebben geschoten, maar een minuut later scoorden zij al de gelijkmaker. Daarna kregen we nog twee kansen om op voorsprong te komen, maar viel het doelpunt aan de andere kant. De laatste tien minuten van de wedstrijd hadden we weinig meer te vertellen.’’

Arkel loopt punten mis tegen Wilhelmina’26

WIJK EN AALBURG • ASV Arkel hoopte op de belangrijke drie punten op bezoek bij Wilhelmina'26, maar zag de thuisploeg na afloop van het duel als winnaar uit de strijd komen. Corné van Horik was nog wel trefzeker voor de bezoekers. ‘'Het was geen beste wedstrijd, van beide kanten niet'', vond trainer Leon Elands. ‘'Zelf hebben we te weinig gevoetbald. Dat is jammer, want die kwaliteit hebben we wel, alleen hadden te veel mensen hun vorm niet te pakken.''