De Zwerver stelt behoorlijk teleur

heukelum • De Zwerver is er niet in geslaagd om in en tegen Heukelum de prima resultaten van de voorbije weken een aangenaam vervolg te geven. De mannen van trainer Joery de Waal gingen er met 4-1 af en stelden in alle opzichten teleur. "Normaal gesproken kunnen we als ploeg 'de power' ontwikkelen om vol voor een goed resultaat te gaan", bezag Van der Waal de negentig tamelijk zielloze Kinderdijkse speelminuten. "Dat zat er vandaag niet in. Al in de openingsfase kon je zie dat we niet in goede doen waren. Dat beeld zette zich gaandeweg de wedstrijd voort." 

Nadat Heukelum in de eerste helft op 1-0 was gekomen, slaagde Redouan El Akchaoui erin iets terug te doen voor De Zwerver: 1-1.  De Kinderdijkers hoopten dat de treffer van de middenvelder de ommekeer zou inluiden, maar daar kwam niets van terecht. Na de pauze speelde het leep counterende Heukelum zich probleemloos naar een ruime 4-1 zege.


Nieuw-Lekkerland: stroeve overwinning

nieuw-lekkerland • Stroef voetballen maar wel mooi drie punten in de knip! Bij Nieuw-Lekkerland konden ze er wel om lachen. Dankzij de 2-0 thuisoverwinning op collega-subtopper Terneuzense Boys verstevigde het elftal van trainer Bert Buizert zijn knappe subtopklassering in de eerste klasse. Dat de zege niet helemaal verdiend was en de ploeg uit Zeeuws-Vlaanderen meestentijds het beste van het spel had, werd voor kennisgeving aangenomen door de groenwitten en hun supportersschare. Na een niet bijster aantrekkelijke eerste helft kwam Nieuw-Lekkerland in de 51e minuut op een 1-0 voorsprong door Damiën Müller die een assist van zijn ploeggenoot Sven Schilders op de juiste waarde inschatte. Vlak voor tijd sloeg Müller opnieuw toe: 2-0.