Groot-Ammers in eigen huis onderuit tegen DFC

GROOT-AMMERS • VV Groot-Ammers beleefde in eigen huis een vervelende middag tegen het Dordtse DFC. Op Sportpark Gelkenes stond na negentig minuten een 1-4 eindstand op het scorebord. Koos Pot maakte de eretreffer namens de geelzwarten. Trainer Ferry van Dijk was na afloop realistisch over het resultaat: ‘’We kwamen na vier minuten al met 0-1 achter te staan. Dan weet je dat het een lastig verhaal wordt, zeker tegen een goed voetballende ploeg. We hebben nog geprobeerd om het een en ander voor elkaar te krijgen en wat dingen om te zetten in de rust, maar dan zie je dat we ervaring missen. We hebben jeugd genoeg en dat biedt ook veel moois voor de toekomst, maar op dit moment is het gewoon nog lastig. Uiteindelijk komen we tekort tegen deze tegenstander.’’

Mooie middag voor Ameide in en tegen Schoonhoven

SCHOONHOVEN • Een mooie middag voor VV Ameide in en tegen Schoonhoven. Door doelpunten van René van Middelkoop en Roel de Kruijk wonnen de bezoekers met 1-2. ’Zwaarbevochten’, aldus trainer Jan Verveer. ‘’Het was geen makkelijke wedstrijd, maar wel een terechte overwinning. We hebben dit resultaat afgedwongen. Het was zeker niet hoogstaand, op een moeilijk veld, maar we hebben het uiteindelijk beter gedaan dan de tegenstander. Het is ook fantastisch voor Roel dat hij die 1-2 maakt, maar ik ben sowieso blij met de teamprestatie.’’

Arkel doet zichzelf tekort tegen Wieldrecht

ARKEL • Op Sportpark Schoonzicht kregen de bezoekers een vermakelijke wedstrijd voorgeschoteld, maar het thuispubliek had na afloop weinig reden tot juichen. Tegenstander Wieldrecht won met 1-3. Bjorn van Hoogdalem verzorgde het enige Arkelse doelpunt. ‘’We hadden vandaag niet hoeven verliezen’’, reageerde trainer Leon Elands na afloop. ‘’Er was tegen het einde van de eerste helft wel even een fase waarin we onder druk stonden, maar we hebben verder echt niet voor Wieldrecht onder gedaan. Na rust kregen wij de betere kansen, maar maakten we ze niet af. Uiteindelijk hebben we onszelf niet beloond.’’

Pascal van Delden wederom op dreef voor Schelluinen

SCHELLUINEN • Pascal van Delden heeft zijn goede vorm doorgetrokken in de thuiswedstrijd tegen TSVV Merlijn. Een dubbelslag van de aanvaller bezorgde de gastheren een 2-0 overwinning. Op de overwinning viel niks af te dingen, vond trainer Richard van Gils. ‘'De tegenstander zakte ver in op de eigen helft. De eerste helft creëerden we wel wat kansjes, maar hadden we daar toch wel moeite mee. Na rust wilden we in een wat hoger tempo spelen en hebben we in fases echt wel goed gespeeld. Daar komen dan ook terecht twee goals uit.''