Verdiende zege SteDoCo op concurrent ODIN'59

heemskerk • Andermaal boekte SteDoCo een belangrijke overwinning. Na DOVO werd nu ODIN'59 aan de zegekar gebonden en kruipen de Alblasserwaarders voorzichtig richting middenmoot.

"Het was verdiend en het spel was weer iets beter dan vorige week", analyseerde SteDoCo-trainer Frans Adelaar na de toch weer benauwde 1-2 zege. "Op een zeer defensief ingestelde tegenstander, met een spits halverwege de eigen speelhelft. Vorige week tegen Hoek was die tactiek succesvol, gokkend op de counter." SteDoCo had het meeste balbezit en kwam enigszins gelukkig, door een eigen Heemskerks doelpunt, op voorsprong. ODIN'59 ging in de tweede helft iets verder naar voren spelen. SteDoCo profiteerde direct. Guytano dos Santos was tien minuten na rust alert; 0-2.

"Vervolgens nemen we teveel risico en laten we onze tegenstander door de aansluittreffer weer terug in de wedstrijd komen. Met nog 25 minuten op de klok werd het toch weer spannend. Ook omdat we zelf de bevrijdende 1-3 niet maakten en de wedstrijd niet in het slot wisten te gooien. We kregen zeker vier opgelegde kansen, daar had er best wel eentje van mogen zitten."