VVAC houdt goede reeks in stand

krimpen a/d lek • VVAC heeft de smaak nog altijd goed te pakken. Ook op bezoek bij Dilettant werd gewonnen: 0-2. Daarmee kent de ploeg een nagenoeg perfecte score in de competitie, met negen punten uit drie wedstrijden. Een wederom tevreden Maarten de Bruijne reageerde na afloop: ‘'We spelen een goede eerste helft, waarin we al vrij snel op 0-2 komen door een vrije trap van Jurre den Besten en een goede goal van Dennis Vlot. Tot de rust creëerden we een aantal kansen, maar in de tweede helft was het eigenlijk een kwestie van tegenhouden voor ons. Dat deden we goed, waardoor we uiteindelijk vrij makkelijk hier de winst pakken.''

Groot-Ammers pakt punt bij FC Perkouw

berkenwoude • VV Groot-Ammers heeft een punt overgehouden aan het uitduel met FC Perkouw: 1-1. Beide doelpunten vielen voor rust. Ricky Eijkelenboom verzorgde de treffer aan Ammerse zijde. Met een punt mochten de geelzwarten niet klagen, aldus trainer Ferry van Dijk: ‘'Achteraf ben ik hier wel blij mee. Nadat we eerst achter kwamen te staan, gingen we beter voetballen. Dat resulteerde in een mooi uitgespeelde goal. Na de rust moest ik wisselen en zijn we wat anders gaan spelen met de lange bal. Daardoor kon Perkouw gevaarlijk worden en hebben we echt wel wat geluk gehad, maar op basis van de inzet hebben we dit wel verdiend.''