ASV Arkel fors onderuit in Dordt

dordrecht • De mannen van Leon Elands konden de zege tegen De Zwerver geen vervolg geven. Aan de Schenkeldijk was EBOH met maar liefst 4-0 te sterk. "Door persoonlijke fouten stonden we halverwege al met 3-0 achter en dan weet je dat het lastig wordt. Wij speelden niet onze beste wedstrijd tegen een ook geen geweldige tegenstander. De vierde goal was voor de statistieken", concludeerde Elands, die Robert Scheurwater een rode kaart zag ontvangen. Overigens had kort daarvoor een EBOH-speler ook rood gezien.


Lelijke nederlaag SV Meerkerk bij  DFC

dordrecht • Volgens SV Meerkerk-trainer Gert-Jan Koekkoek voetbalde zijn ploeg de meest matige wedstrijd onder zijn leiding. "We gaven niet thuis. Na een minuut stonden we al op achterstand, terwijl we normaal gesproken altijd een prima start hebben. Al met al een terechte nederlaag. Overigens baal ik hier wel gigantisch van." Kort voor rust wist René van Genderen een cornerbal binnen te tikken en de hoopvolle gelijkmaker op het scorebord te zetten. Na de thee ging het mis met de geelhemden en kwamen ze op een 3-1 achterstand. Uit de kluts scoorde Floren Streefkerk nog wel de aansluittreffer.


Ameide geeft in slotfase zege weg

ameide •  Na een niet al te beste eerste helft, kwam Ameide in deel twee beter uit de startblokken. "Na de 1-0 van Robbert Bakker kregen we enkele kansen om de voorsprong te vergroten, maar helaas gingen die er niet in. Extra zuur dat Lekkerkerk in de slotfase, met overigens een prachtig doelpunt, op gelijke hoogte kwam", baalde Ameide-trainer Jan Verveer enigszins. "Zij liepen dus iets anders van het veld af, dan wij."


Blessure Yannick de Bondt  grote domper

andel • Het werd andermaal een moeizame overwinning voor Schelluinen. De 1-2 zege werd over de streep getrokken. "We kwamen heel snel op achterstand door een ongelukkig eigen doelpunt uit een cornerbal. Hierdoor liepen we gelijk achter de feiten aan, maar gelukkig zette Pascal van Delden ons naast Sparta'30. In de tweede helft maakte hij zijn tweede en bezorgde ons de overwinning. Met 6 uit 3 ben ik tevreden, een grote domper op deze zege is dat Yannick de Bondt een gebroken sleutelbeen opliep."


SV Noordeloos weer onderuit

dordrecht • Met slechts twaalf selectiespelers reisde SV Noordeloos richting GSC/ODS. "Bij mijn eigen cluppie wisten we aardig tegenstand te bieden, maar niet meer dan dat", sipte Raymond Sponselee na de 1-0 nederlaag. "We dachten de rust ongeschonden te halen, maar onnodig kregen we toch de enige treffer om de oren. We konden zelf geen potten breken. Tot aan de winterstop zal het puzzelen blijven, maar we zitten niet in zak en as. Het komt ooit goed."