Nieuw-Lekkerland geeft niet thuis

brielle • Nieuw-Lekkerland liet de punten liggen in en tegen Brielle. De ploeg van trainer Bert Buizert verloor het uitduel met 2-0. "Zuur", vond de coach. "En onnodig. Probleem was vanmiddag dat er bij ons te veel jongens niet in de wedstrijd zaten." In het eerste half uur leek het er nog niet op dat Lekkerland bezig was aan een verloren middag. Het team speelde vrij acceptabel in die fase en was zelfs wat sterker dan de thuisclub. Toch kon een 1-0 achterstand bij rust niet voorkomen worden. Na de pauze kwam Brielle op 2-0 en ging het licht uit bij de groen-witten. "We hebben vandaag dubbel verloren", aldus Buizert. "Van Brielle en van onszelf."

De Zwerver op schot tegen Sleeuwijk

kinderdijk • De Zwerver zette met 3-0 een mooie en degelijke uitslag neer in de thuisbeurt tegen Sleeuwijk. Vooral voor rust waren de Kinderdijkers een stuk beter op dreef dan de gasten, en dat accentueerden ze met een 2-0 voorsprong door goals van Guido Luiten en Jermain Bebrout (strafschop). Na de pauze schoot ook Glenn Weijts raak.

De Alblas speelt stroef maar wint wel

oud-alblas • Erg flitsend was het niet wat De Alblas zaterdag liet zien in het thuisduel met het laaggeklasseerde Dubbeldam. "We speelden stroef en bij vlagen te traag", zag ook trainer Maarten van Gastelen. Gelukkig voor hem en zijn manschappen leidde het magere spel niet tot schade. Integendeel: De Alblas won door een treffer van Jeffrey Gelderblom in de 71e minuut met 1-0 en behield zo zijn ongeslagen status. "Negen uit drie en nul doelpunten tegen is niet verkeerd", stelde Van Gastelen grijnzend vast.