Nieuw-Lekkerland - Heerjansdam
Nieuw-Lekkerland - Heerjansdam Foto: Richard van Hoek

Darjij redt op valreep punt Nieuw-Lekkerland

nieuw-lekkerland • Nieuw-Lekkerland wist in het thuisduel met Heerjansdam op het nippertje zijn ongeslagen status over de streep te trekken. Een door William Darjij benutte strafschop bracht de Buizert-brigade in blessuretijd alsnog de 3-3 eindstand. Net als vorig jaar tegen Heerjansdam kwamen de Lekkerlanders al vrij vroeg in de wedstrijd op een 0-2 achterstand. Vlak voor rust deed de thuisclub wat terug: Sjoerd Slob benutte de rebound van een strafschop. "Dat was buitengewoon prettig", blikte zijn ploeggenoot Wim de Jong terug op de 1-2. "Je stapt dan net wat optimistischer de kleedkamer in." Na rust bracht Serginho van Axel Dongen Nieuw-Lekkerland langszij, waarna de gasten opnieuw een voorsprong pakten. Een tweede strafschop bracht uiteindelijk soelaas voor de thuisclub. William Darjij zette zich achter de bal en liet zijn ploeggenoten en de groenwitte fans juichen: 3-3. "Da's toch lekker om op de valreep een puntje te pakken na een 0-2 en 2-3 achterstand", toonde Wim de Jong zich opgelucht.