Tom de Kruijk schiet drie keer raak

ameide • Op Meihoven deed Ameide goede zaken door Dubbeldam met een 5-0 nederlaag terug naar Dordrecht te sturen. Zonder de geblesseerde Robin Tamming, Bas, Roel en Erik de Kruijk was het puzzelen voor trainer Jan Verveer. Maar de tweede elftalspelers Tom de Kruijk en Martijn van der Zijden waren waardige vervangers. "In een gelijkopgaande eerste helft waren wij zeer effectief. Halverwege had ik er al twee inzitten", glom Tom de Kruijk. "Na rust gaven zij gas en kregen wij meer ruimte. Door goals van Richard van Middelkoop, Robbert Bakker en mijn persoon werd het 5-0. Volgende week kan de trainer eigenlijk niet om Martijn, drie assists, en mij heen", lachte good-old De Kruijk.


Moeizame overwinning Schelluinen

den bosch • Schelluinen heeft in 3D zijn eerste overwinning binnen. BLC werd nipt met 0-1 verslagen. Pascal van Delden heette de doelpuntenmaker aan blauwwitte zijde. "Het was moeizaam, moeizaam en nog eens moeizaam", aldus Schelluinen-trainer Richard van Gils. "Na rust wisten we pas het verschil te maken en kregen we een beetje lucht. Tot het moment dat Laurens Lingen met direct rood het veld moest verlaten. Complimenten voor de groep, die knokte om de winst over de streep te trekken."


ASV Arkel fors onderuit

sleeuwijk • Met een 5-1 nederlaag reed Arkel met gemengde gevoelens terug over de Merwedebrug. "We kwamen door een goal van Robin Vogel nog wel op voorsprong, maar daarna speelden we in een te laag tempo om de gewenste 0-2 te maken. De passie, de wil en de beleving om te winnen ontbraken. Zo zie ik Arkel niet graag voetballen", baalde Arkel-oefenmeester Leon Elands na de stevige tik.